Bootcamp Clubs,

Personal Trainers & Fitness Clubs

Bereid jezelf goed voor op de Farmers Fun

We vinden het natuurlijk erg tof wanneer je jezelf ingeschreven hebt bij de Farmers Fun. En nu begint het echte werk, jezelf optimaal voorbereiden.
Met veel plezier presenteren wij hier de clubs die zich bij ons hebben aangesloten en bewezen hebben Tough Enough te zijn voor de Farmers Fun!
Kijk dus snel wel trainers of clubs bij jouw in de buurt zitten en neem contact met ze op!

Mis jij een club in dit overzicht en mag deze absoluut niet ontbreken. Neem dan contact op met marc@toughtenmiles.nl 

Best

Clubs in Best

www.100fitgym.com Crossfit, PT, Fitness
Join our Sport Community
100%Fitgym is niet zomaar een sportschool. Bij ons is fitness een passie. Wij zijn de enige officiële Crossfit box in gemeente Best. Ook bieden wij persoonlijke groepslessen aan zoals bootcamp, bokszaktraining en functional training. Fitness en functioneel trainen komt samen bij knooppunt Batadorp.. Let op! We trainen ook gezamenlijk met de gehele gym voor obstakel runs. Ben je er klaar voor? Meld je aan voor een gratis proefles.

Berkel Enschot

Clubs in en rondom de Loonse en Drunense Duinen

de brouwer www.jurgendebrouwer.nl Bootcamp, Personal Trainer, Sportvasten

Biezenmortel

pinkboxing www.pinkboxing.nl Bootcamp, Pink Boxing, PT
Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren.
Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken.
Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.​

Hooge Mierde

Clubs in Best

www.dorpslopers.nl Hardlopen & wandelen
De Dorpslopers is een gezellige gevarieerde hardloop- en wandelvereniging, met als thuisbasis ‘de Spartelvijver’ in Hooge Mierde. Sinds 2014 Is er een clubje hardlopers begonnen met bootcamp training op de zaterdag ochtend. We maken gebruik van allerlei obstacles in en om de Spartelvijver en de nabijgelegen trimbaan, bossen, sloten en weilanden. Plezier, variatie en de mogelijkheid om iedereen op eigen nivo te laten trainen zijn de belangrijkste kenmerken van dit clubje met ondertussen tientallen leden. De trainingen worden verzorgt door Ruud en Leo op zaterdag ochtend om 7.30 en 8.45.

Loonse en Drunense Duinen

Clubs in en rondom de Loonse en Drunense Duinen

2bfit www.2bfit.nl (Outdoor) Trainingen, Sportieve groepsactiviteiten

Moergestel

Clubs in Moergestel

Il Cuore www.ilcuore.nl Health, Tennis, Wellness
Il Cuore is een vooruitstrevend, sterk groeiend familie bedrijf dat meer dan vijf jaar actief is in de fitness- en wellnessbranche. Il Cuore heeft een breed aanbod van fitness en wellness activiteiten en heeft een gezellige horeca gelegenheid. Iedereen die onze healthclub binnen loopt is welkom en wij streven ernaar om al onze gasten zich thuis te laten voelen. Onze missie is dan ook; het creëren van een warme, gastvrije omgeving waar iedereen op elk moment van de dag binnen kan wandelen voor een goede training, een heerlijk kopje koffie, ontspanning of gewoon, gezellige klets.

Oisterwijk

Clubs in Oisterwijk

BodyProject www.bodyproject.nl Bootcamp, Personal Training,
Bij BodyProject zijn we ervan overtuigd dat sporten de beste manier is om te werken
aan een energiek en sterk lichaam. Maar voor ons is een gezond leven meer dan sport alleen.
Het vraagt om een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle om je leven een krachtige, positieve wending te geven.

Tilburg

mombalance www.mominbalance.com Personal Training, Total Body Workout
A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk én een overvolle agenda best een hele uitdaging. Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.
neoli www.neoli.nl Bootcamp Club, Performance Center
Met het grote aanbod van verschillende sportscholen en verenigingen is de beginnend atleet het spoor bijster. Waar moet je beginnen? En hoe?
Bij Neoli ben je bij het juiste adres. Samen met jou gaan onze trainers aan de slag om die lang uitgestelde, maar o zo aantrekkelijke sportdoelen te verwezenlijken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, strakker en fitter wilt worden.. hier zit je goed.
www.hays.nl Recruitment specialist
Voor de vierde keer op rij neemt recruitment specialist Hays vol enthousiasme deel aan een obstacle run en voor de derde keer aan de Tough Ten Miles – Farmers Fun. De groep is inmiddels gegroeid tot 22 collega’s die met elkaar op 29 juni de uitdaging aan gaan.

Om iedere dag het beste uit jezelf te kunnen halen, en een goede balans te vinden en te behouden tussen werk en gezondheid, is vitaliteit een belangrijk onderwerp. Door elke maandag om 17.00 uur met een groep Hays collega’s de nette schoenen in te ruilen voor hardloopschoenen en te gaan bootcampen, wordt aan het bewegings- en funstukje gehoor gegeven.

Deelname aan de Farmers Fun is ieder jaar weer een bijzonder evenement. Een dag waarop collega’s vanuit alle business units elkaar op een andere manier leren kennen. Daisy Cornelissen, Senior Consultant bij Hays, en zelf MindfulRun Coach over de Farmers Fun en Healthy Hays: “Sport is iets waar ik energie van krijg en blij van word. Het is een uitlaatklep voor de gebeurtenissen op de dag of juist een mooi begin van de dag zodat je klaar bent voor wat er op je pad komt. Ik vind het dan ook heerlijk om dit elke maandag aan een groep collega’s te kunnen bieden. Daarna zijn hun hoofden leeg, hebben ze hun beweging gehad en ontwijken zij bovendien de files. Wanneer ze thuis komen mogen ze lekker op de bank ploffen! 😉

Van hardlopen an sich word ik niet enthousiast, maar.. zet wat obstakels op de route en het is een speeltuin waar je als volwassenen in kunt spelen. Alleen is het al leuk, maar nog leuker wordt het als je dit samen doet. Natuurlijk zieken we elkaar als een obstakel niet lukt of iemand kopje onder gaat in de poepsloot, maar we laten niemand achter. Met een lach en vereende krachten slepen we elkaar over de hindernissen. Dan leer je je collega’s pas echt kennen! Iedereen is altijd enthousiast en roept halverwege het jaar alweer wanneer de volgende is. We hebben ook wel eens elders meegedaan, maar hier kwamen we net zo schoon weer over de finish als dat we gestart waren. Kijk… en dat willen we niet, dus komen we elk jaar weer terug bij de Farmers Fun. Ook is het altijd top georganiseerd en zetten ze de sfeer van een festival neer en daar houden we ook van!