Check hieronder of jouw vraag al beantwoord is:

Kunnen toeschouwers gratis komen kijken?

Wij vinden het te gek wanneer jullie zoveel mogelijk mensen mee nemen die je aan komen moedigen. Daarom kunnen toeschouwers van de run gratis komen kijken. Toeschouwers dienen enkel parkeergeld te betalen.

Tijdens de Farmers Fun is het start-/finish gebied op het Streekpark Klein Oisterwijk. Dit terrein is vrij toegankelijk voor toeschouwers. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens de Farmers Fun op verschillende plaatsen langs het parcours te kijken naar de strijd die de deelnemers leveren op het parcours. Het start-/finishgebied kleden we aan met diverse horeca tenten en muziek. Ook zullen er op dit terrein diverse spectaculaire obstakels gebouwd worden. Genoeg te doen en te zien dus.

Kan ik met een groep van minder dan 6 personen inschrijven?

Je kunt voor meerdere personen tegelijk tickets kopen, echter vanaf 6 personen wordt je pas als ‘groep’ gezien en maak je dus ook gebruik van staffelkorting en doe je mee aan de group challenge.
Een groep bestaat dus uit minimaal 6 deelnemers. Grotere groepen zijn meer dan welkom om in te schrijven en mee te lopen voor de award, maar om een gelijkwaardige strijd te krijgen tellen de tijden van 6 snelste teamleden mee voor de eindscore.

 

Kan ik als ouder mee lopen tijdens de Kids-Run

Dit is zeker mogelijk. Loop gezellig mee zodat je je zoon of dochter tot en met de finish aan kunt moedigen!

Wil je samen met je kids een prestatie neerzetten, ga dan voor een Ouder + kind ticket. Je loopt dan over een 4km parcours en je krijgt samen 1 tijdregistratiechip.

Check voor meer informatie de event info pagina  of stuur ons een e-mailtje.

 

Geldt de Early Shirt actie ook voor Kids?

Yes! Het t shirt voor de kids wordt gesponsord door onze presenting partner Reinders Oisterwijk. Dat betekent dat het t-shirt voor alle kids gratis is. Sterker nog, Anders dan bij de Early Shirt actie voor volwassenen is het t-shirt voor de kids het hele jaar gratis! Selecteer de juiste shirtmaat bij stap 2 in het inschrijfformulier.

Wat is de minimum leeftijd van kids bij de Ouder-Kind run?
Doordat deze startgroep gebruik maakt van het volwassen 4KM parcours adviseren we dat de minimum leeftijd voor kids 10 jaar is. Wanneer de kids erg sportief van aard zijn, kunnen we hier natuurlijk een uitzondering voor maken.
Krijg ik korting als ik met een groep inschrijf?
tickets-ouders-kids

kortingen

Jazeker! The More The Better!

Wij hanteren voor de Farmers Fun de volgende kortingen:
– bij 6 t/m 10 tickets – korting per ticket = €2.50
– bij 11 t/m 15 tickets – korting per ticket = €5.00
– bij 16 of meer tickets – korting per ticket = €7.50
Deze korting wordt verrekend bij de laatste stap in het inschrijfformulier.
Farmers Fun 2019
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Farmers Fun 2019

Op zaterdag 29 juni 2019 maken we ons op voor de 7de editie van de Farmers Fun. De Farmers Fun is het “mud & obstacle paradepaardje” van Oisterwijk georganiseerd door de Tough Ten Miles. Ons spectaculaire parcours leidt de deelnemers door de beroemde de Oisterwijkse bossen en vennen en over maar liefst 13 boerenbedrijven.


De euforie over de spectaculaire en nieuwe hindernissen van de afgelopen editie in 2018 was groot en dat stimuleert ons alleen maar extra om steeds weer te vernieuwen en te verrassen.


De Farmers Fun was in 2018 voor het 3e jaar op rij volledig uitverkocht en daarom belonen wij de deelnemers die de 7de editie absoluut niet willen missen en zich snel inschrijven. Zij scoren ook dit jaar weer mooie kortingen. Naar mate we dichter bij 29 juni 2018 komen zal de ticketprijs steeds een stukje stijgen. Schrijf je dus op tijd in, kies je favoriete startgroep en geniet van maximaal voordeel.

 

Kom maar op Farmers Funners! Wij gaan er voor. Zijn jullie er weer bij?

Afstanden
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Afstanden

De organisatie van de Tough Ten Miles sluit niemand uit en biedt iedereen de kans op een ultieme energy boost. De volwassenen lopen samen en de KIDS hebben een eigen parcours en afstand per leeftijdscategorie. We onderscheiden de volgende categorieën:

 • Tough Men & Super Ladies (inschrijven vanaf 14 jaar) – lopen 2,5 Miles, 5 Miles, 7,5 Miles of 10 Miles.
 • Kids (inschrijven vanaf 4 jaar) – lopen een parcours van 750 mtr – 2,5 km.

Ouder + Kind run

 • Ouder & kind run (ouder en kind t/m 13jaar) – lopen een parcours van 2,5 M na de KIDS run.
  We adviseren een minimale leeftijd bij de kids vanaf 10 jaar! Maar voor de echte sportieve kids onder ons is één of twee jaartjes jonger geen probleem.
Locatie – parkeren – aanmelden
Parkeren TTM

Locatie, parkeren, aanmelden

Start, finish, en party vinden plaats op het uitgestrekte event terrein van Streekpark Klein Oisterwijk. Middels borden op het event terrein vinden deelnemers en toeschouwers hun weg.


Ten opzichte van voorgaande jaren is de vertrouwde parkeerplek gewijzigd. Parkeren kan nu op het parkeerveld gelegen tegenover Zandstraat 18 te Moergestel. Zowel deelnemers als bezoekers kunnen hier parkeren tegen een betaling van € 3,- per auto (graag contact en gepast). Vanuit het nieuwe parkeerveld is de afstand naar de inschrijflocatie gelijk t.o.v. afgelopen jaren (±250 mtr). Bekijk de plattegrond voor de exacte locatie en looproute naar de inschrijflocatie.

 

Parkeren langs de weg ( Oirschotsebaan) is niet toegestaan. Er zal controle zijn vanuit de gemeente en boetes zullen uitgedeeld worden. Het mag enkel op de plek die wordt aangewezen door de parkeerregelaars.

 

Kom je op de fiets? Dan kan je de fiets parkeren bij de ingang van Streekpark Klein Oisterwijk aan de Oirschotsebaan 6 te Oisterwijk.

Op het event terrein vind je borden die je naar het inschrijfbureau leiden. De deelnemers kunnen op vertoon van een e-ticket de enkelband met startnummer en tijdregistratie chip en (indien besteld) het Tough Shirt ophalen.


”Voor de groepen die zijn ingeschreven liggen de startnummers en toebehoren klaar op naam van de hoofdboeker.”

Overnachten
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Overnachten

Alle verhuuraccommodaties op Streekpark Klein Oisterwijk zijn inmiddels geboekt door onze trouwe deelnemers. Overnachten in het weekend van de Farmers Fun kan nog steeds met eigen tent of caravan. Bel daarvoor met de receptie van het streekpark: 013-5282059

Inschrijven
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Inschrijven

Dit jaar hebben we per afstand een apart inschrijfformulier. Dat wil zeggen dat je dus eerst een besluit moet maken over welke afstand je wilt gaan lopen en daarna door kan klikken naar het juiste inschrijfformulier. Ook als je met een groep (6 of meer mensen) in wilt schrijven hebben we een apart inschrijfformulier klaar staan.

Kies hier je afstand, klik en schrijf in:

Reinders Kids Run

Reinders Ouder & Kids run

2,5 Miles

5 Miles

7,5 Miles

10 Miles

Categorieën
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Categorieën

Tijdens de Farmers Fun kun je in verschillende groepen starten. We onderscheiden de Tough Competition Runners en de Tough Runners. Schrijf jezelf in voor de startgroep naar jouw keuze. Wees op tijd van VOL=VOL.

Tough Competition Runners

Deze runners strijden op hoge snelheid en dingen mee naar de Tough Prices.

 • Starttijd 5 Miles 13.00 uur
 • Starttijd 7,5 Miles 13.10 uur
 • Starttijd 10 Miles 13.20 uur

Tough Runners

Deze runners gaan voor de maximale beleving van de uitdagende Tough Ten Miles edities.

 • Starttijden 2,5 Miles van 11.30 uur
 • Starttijden 10 Miles vanaf 13.40 uur
 • Starttijden 7,5 Miles vanaf 13.50 uur
 • Startijden 5 Miles vanaf 14.00 uur

Kids Run

Voor de KIDS run staat de hele ochtend (vanaf 09.00 uur) ingepland. We starten met de jongste runners van 4-6 jaar, hierna de kids van 7-9 jaar en de kids van 10-13 jaar.

Ouder + kind

De eerste startgroep met ouder en kind gaan van start na de oudste kids groep (±10u45). Ouder en kind lopen een parcours van 4 kilometer, waarover altijd in duo gelopen wordt. Ouder en kind (t/m 13 jaar) krijgen als duo 1 tijdregistratie chip (enkelband) en dus ook 1 eindtijd per duo.
We adviseren een minimale leeftijd bij de kids vanaf 10 jaar! Maar we laten ons graag verassen door de sportieve kids die één of twee jaartjes jonger zijn en deze afstand met hun ouders aan durven.

 

NSK OBSTACLE RUNNING 2018

Hier is nog geen informatie over bekend. Wordt vervolgd.

Startgroepen
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Startgroepen

Geheel in ons bekende en begeerde boerenthema hebben de verschillende startgroepen allemaal een eigen koeiennaam, geselecteerd en bedacht i.s.m. onze boeren.


Je kunt je dus inschrijven voor je favoriete afstand, maar natuurlijk ook voor jouw favoriete koeiennaam! We hebben de volgende namen geselecteerd:

 

10 miles

Bouncing Bertha
Wacky Whitehead
Santiago Sapphire


7,5 miles

Wise Wilma
Lazy Lilly
Tough Theodor


5 miles

Magnificent Maxima
Zippy Zorka
Might Milk
Dirty Diamond


2,5 miles

Astonishing Amber


Reinders Kids run

Amazing Anna
Dusty Dora
Muddy Marry


Reinders Ouder en Kids run

Caeser Celeste
Red Ruby
Shining Santos
ZeeZee Zarina

Group Challenge
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Group Challenge

Groepen strijden mee voor de Group Challenge award op de 5, de 7,5 en de 10 Miles. Een groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers. Grotere groepen zijn meer dan welkom om in te schrijven en mee te lopen voor de award. Om een gelijkwaardige strijd te krijgen tellen de tijden van 6 snelste teamleden mee voor de eindscore.

Kortingen & Prijsopbouw
Tough Ten Miles - Farmers Fun
Shirts
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Shirts

Het ontwerp van het T-shirt voor 2019 is nog niet bekend. Ook dit jaar zal het Farmers Fun shirt voor de volwassenen van technische hardloop kwaliteit zijn.
Tijdens de EARLY SHIRT periode, tot 1 januari 2019, krijg je het t-shirt gratis bij je inschrijving. Geef dan tijdens het inschrijven bij stap 2 je shirtmaat door.


Alle kids krijgen bij deelname een gratis shirt van katoenen kwaliteit. Ook voor de kinderen geef je de shirtmaat door bij stap 2 tijdens het inschrijven.

Tough Award
Tough Ten Miles - Farmers Fun 29 juni 2019

Tough Awards

De Tough Ten Miles heeft unieke prijzen voor de winnaars en winnaressen in de verschillende categorieën. Om mee te dingen naar een prijs, moet je jezelf wel inschrijven voor één van de startgroepen voor de Tough Competition Runners.
Ook zijn er prijzen voor de snelste groepen van de 5, 7,5 en 10 Miles. Wil je als groep strijden voor de overwinning in het groepsklassement maakt het niet uit in welke startgroep je start, de winnaar in dit klassement wordt aan het einde van alle startgroepen bepaalt a.d.h.v. de 6 snelste tijden binnen deze groep.

Voor de Tough Runners in de overige startgroepen en voor de kids hebben wij een unieke Tough Award! Wel eerst de finish halen natuurlijk!

Wat zit er in je ticket?

Check hieronder wat er precies per afstand in je ticket zit!

Parcours

Parcours

In overleg met de hulpdiensten is er een parcours gemaakt van 6 miles (10 kilomter) Alle spectaculaire obstakels die verspreid staan over de verschillende routes worden zoveel mogelijk naar de nieuwe route verplaatst. Deze nieuwe route zal een waar obstakel spektakel worden. Uiteraard zorgen we voor genoeg verzorgingsposten en afkoelmomenten op het nieuwe parcours.

Verzorging op parcours
ff-info-2018-image-15

Verzorging op parcours

Op het parcours worden er een aantal verzorgingsposten ingericht. Één post staat op het start en finish terrein en drie posten worden verdeeld over het parcours.

Toeschouwers
ff-info-2018-image-17

Toeschouwers

Het evenemententerrein is de gehele dag vrij toegankelijk, dit is tevens het start en finish gebied van alle startgroepen, dus ook de kids van de Farmers Fun. Op dit terrein zijn tevens een aantal spectaculaire hindernissen gebouwd, bevindt zich het horecaplein en kun je via een LED-scherm en live-verbinding de actie op het  constant in de gaten houden.
Langs het parcours zijn ook een aantal toffe hindernissen te vinden waar je als toeschouwers kan genieten van de geleverde strijd op het parcours.

Tijdschema

Tijdschema

Het voorlopige tijdschema voor de Farmers Fun 2019, kun je hieronder vinden. Alle tijden zijn onder voorbehoud, en definitieve tijdschema wordt in de maand voor het evenement duidelijk gemaakt!

Staat jouw vraag er niet bij,

stuur ons dan een e-mail met je vraag: