Check hieronder of jouw vraag al beantwoord is:

Kunnen toeschouwers gratis komen kijken?

Wij vinden het te gek wanneer jullie zoveel mogelijk mensen mee nemen die je aan komen moedigen. Daarom kunnen toeschouwers van de run gratis komen kijken. Toeschouwers dienen enkel parkeergeld te betalen.

Tijdens de Farmers Fun is het start-/finish gebied op het Streekpark Klein Oisterwijk. Dit terrein is vrij toegankelijk voor toeschouwers. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens de Farmers Fun op verschillende plaatsen langs het parcours te kijken naar de strijd die de deelnemers leveren op het parcours. Het start-/finishgebied kleden we aan met diverse horeca tenten en muziek. Ook zullen er op dit terrein diverse spectaculaire obstakels gebouwd worden. Genoeg te doen en te zien dus.

Kan ik met een groep van minder dan 6 personen inschrijven?

Je kunt voor meerdere personen tegelijk tickets kopen, echter vanaf 6 personen wordt je pas als ‘groep’ gezien en maak je dus ook gebruik van staffelkorting en doe je mee aan de group challenge.
Een groep bestaat dus uit minimaal 6 deelnemers. Grotere groepen zijn meer dan welkom om in te schrijven en mee te lopen voor de award, maar om een gelijkwaardige strijd te krijgen tellen de tijden van 6 snelste teamleden mee voor de eindscore.

 

Kan ik als ouder mee lopen tijdens de Kids-Run

Dit is zeker mogelijk. Loop gezellig mee zodat je je zoon of dochter tot en met de finish aan kunt moedigen!

Wil je samen met je kids een prestatie neerzetten, ga dan voor een Ouder + kind ticket. Je loopt dan over een 4km parcours en je krijgt samen 1 tijdregistratiechip.

Check voor meer informatie de event info pagina  of stuur ons een e-mailtje.

 

Geldt de Early Shirt actie ook voor Kids?

Yes! Het t shirt voor de kids wordt gesponsord door onze presenting partner Reinders Oisterwijk. Dat betekent dat het t-shirt voor alle kids gratis is. Sterker nog, Anders dan bij de Early Shirt actie voor volwassenen is het t-shirt voor de kids het hele jaar gratis! Selecteer de juiste shirtmaat bij stap 2 in het inschrijfformulier.

Wat is de minimum leeftijd van kids bij de Ouder-Kind run?
Doordat deze startgroep gebruik maakt van het volwassen 4KM parcours adviseren we dat de minimum leeftijd voor kids 10 jaar is. Wanneer de kids erg sportief van aard zijn, kunnen we hier natuurlijk een uitzondering voor maken.
Krijg ik korting als ik met een groep inschrijf?
tickets-ouders-kids

kortingen

Jazeker! The More The Better!

Wij hanteren voor de Farmers Fun de volgende kortingen:
– bij 6 t/m 10 tickets – korting per ticket = €2.50
– bij 11 t/m 15 tickets – korting per ticket = €5.00
– bij 16 of meer tickets – korting per ticket = €7.50
Deze korting wordt verrekend bij de laatste stap in het inschrijfformulier.
Farmers Fun 2018
tickets-75-miles

Farmers Fun 2018

Op naar Farmers Fun editie nummer 6 op zaterdag 30 juni 2018! Dé mud & obstacle run van Oisterwijk georganiseerd door de Tough Ten Miles. Ook dit jaar voert het spectaculaire parcours de deelnemers dwars door de Oisterwijkse bossen en vennen en over het boerenland.

Het Farmers Fun spektakel wordt dit jaar aangevuld met een extra afstand (7,5 Engelse Mijl) en compleet gemaakt met een variatie van bekende en nieuwe obstakels. Het nat maken van je borst kan dus alvast beginnen voor de modder van boer Bart, de oranje triangels, De Zwaluw Firepower Quarterpipe en natuurlijk de Reinders Finish Slide.

Na wederom een uitverkochte editie en een gegroeid deelnemers aantal, hebben we voor de volwassen afstanden ook nog eens een mooie korting wanneer je op tijd inschrijft . De prijs van een Farmers Fun ticket ligt dit jaar zelfs lager dan het afgelopen jaar, wanneer je vóór 1 februari 2018 inschrijft.
Naar mate dichter bij 30 juni 2018 komen zal de ticketprijs vervolgens steeds een stukje stijgen. Schrijf je dus op tijd in, kies je favoriete startgroep en geniet van maximaal voordeel.

Met een nieuwe afstand verwelkomen we tevens twee nieuwe boeren, Kees en Jan. Als het aan deze twee en aan onze andere boeren ligt wordt de zesde Farmers Fun er eentje om nooit te vergeten.

So, get ready for some Farmers Fun!

Afstanden
FF2016-overview-14

Afstanden

De organisatie van de Tough Ten Miles sluit niemand uit en biedt iedereen de kans op een ultieme energy boost. De volwassenen lopen samen en de KIDS hebben een eigen parcours en afstand per leeftijdscategorie. We onderscheiden de volgende categorieën:

 • Tough Men & Super Ladies (inschrijven vanaf 14 jaar) – lopen 2,5 Miles, 5 Miles, 7,5 Miles of 10 Miles.
 • Kids (inschrijven vanaf 4 jaar) – lopen een parcours van 750 mtr – 2,5 km.

Ouder + Kind run

 • Ouder & kind run (ouder en kind t/m 13jaar) – lopen een parcours van 2,5 M na de KIDS run.
  We adviseren een minimale leeftijd bij de kids vanaf 10 jaar! Maar voor de echte sportieve kids onder ons is één of twee jaartjes jonger geen probleem.
Locatie – parkeren – aanmelden
ttm_rest188-farmers-fun-2016

Locatie, parkeren, aanmelden

Start, finish, en party vinden plaats op het uitgestrekte event terrein van Streekpark Klein Oisterwijk. Middels borden op het event terrein vinden deelnemers en toeschouwers hun weg.

Voor deelnemers die zich vooraf hebben ingeschreven zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn bij aankomst duidelijk aangegeven. De parkeerbegeleiders hebben een inschrijflijst met namen van deelnemers. Toeschouwers betalen €2,- om een auto te parkeren.

Op het event terrein vind je borden die je naar het inschrijfbureau leiden. De deelnemers kunnen op vertoon van een e-ticket de enkelband met startnummer en tijdregistratie chip en (indien besteld) het Tough Shirt ophalen. ??Voor de groepen die zijn ingeschreven liggen de startnummers en toebehoren klaar op naam van de hoofdboeker.??

Overnachten
FF2016-overview-12

Overnachten

Onderdeel van Klein Oisterwijk is het vakantiepark waar alle deelnemers en familieleden van de Tough Ten Miles – Farmers Fun 20 % korting krijgen op de huur van een chalet of stacaravan tijdens het weekend. Op de trekkershutten, die ook per nacht te huur zijn, zit een korting van 10 %. Kom je met je eigen tent of caravan dan is er voor jullie een veld ingericht! Deze is voorzien van stroom. Gezellig bij elkaar en met elkaar je voorbereiden op deze Tough Ten Miles. Je betaalt voor het weekend € 35,- en voor één nacht  € 20,-. Prijzen gelden voor 1 plaats inclusief 4 personen. Kijk op www.kleinoisterwijk.nl voor meer informatie of bel: 013-5282059.

Inschrijven
ttm_rest218-farmers-fun-2016

Inschrijven

Dit jaar hebben we per afstand een apart inschrijfformulier. Dat wil zeggen dat je dus eerst een besluit moet maken over welke afstand je wilt gaan lopen en daarna door kan klikken naar het juiste inschrijfformulier. Ook als je met een groep (6 of meer mensen) in wilt schrijven hebben we een apart inschrijfformulier klaar staan.

Kies hier je afstand, klik en schrijf in:

Reinders Kids Run

Reinders Ouder & Kids run

2,5 Miles

5 Miles

7,5 Miles

10 Miles

Categorieën
tickets-25-miles

Categorieën

Tijdens de Farmers Fun kun je in verschillende groepen starten. We onderscheiden de Tough Competition Runners en de Tough Runners. Schrijf jezelf in voor de startgroep naar jouw keuze. Wees op tijd van VOL=VOL.

Tough Competition Runners

Deze runners strijden op hoge snelheid en dingen mee naar de Tough Prices.

 • Starttijd 5 Miles 13.00 uur
 • Starttijd 7,5 Miles 13.10 uur
 • Starttijd 10 Miles 13.20 uur

Tough Runners

Deze runners gaan voor de maximale beleving van de uitdagende Tough Ten Miles edities.

 • Starttijden 2,5 Miles van 11.30 uur
 • Starttijden 10 Miles vanaf 13.40 uur
 • Starttijden 7,5 Miles vanaf 13.50 uur
 • Startijden 5 Miles vanaf 14.00 uur

Kids Run

Voor de KIDS run staat de hele ochtend (vanaf 09.00 uur) ingepland. We starten met de jongste runners van 4-6 jaar, hierna de kids van 7-9 jaar en de kids van 10-13 jaar.

Ouder + kind

De eerste startgroep met ouder en kind gaan van start na de oudste kids groep (±10u45). Ouder en kind lopen een parcours van 4 kilometer, waarover altijd in duo gelopen wordt. Ouder en kind (t/m 13 jaar) krijgen als duo 1 tijdregistratie chip (enkelband) en dus ook 1 eindtijd per duo.
We adviseren een minimale leeftijd bij de kids vanaf 10 jaar! Maar we laten ons graag verassen door de sportieve kids die één of twee jaartjes jonger zijn en deze afstand met hun ouders aan durven.

 

NSK OBSTACLE RUNNING 2018

Hier is nog geen informatie over bekend. Wordt vervolgd.

Startgroepen
ff-info-2018-image-3

Startgroepen

De Farmers Fun zou de Farmers Fun niet zijn, als we niet volledig het boerenthema van start gaan. Daarom voorzien we ook dit jaar weer alle startgroepen van een  toffe koeiennaam gegeven. De namen zijn natuurlijk geselecteerd door onze boeren, die speciaal vanwege de nieuwste afstand (7,5 Miles) 2 prachtige nieuwe namen hebben toegevoegd.

Je kunt je dus inschrijven voor je favoriete afstand, maar natuurlijk ook voor jouw favoriete koeiennaam! We hebben de volgende namen geselecteerd:

10 miles

Bouncing Bertha
Wacky Whitehead
Santiago Sapphire

7,5 miles

Wise Wilma
Lazy Lilly
Tough Theodor

5 miles

Magnificent Maxima
Zippy Zorka
Might Milk
Dirty Diamond

2,5 miles

Astonishing Amber

Reinders Kids run

Amazing Anna
Dusty Dora
Muddy Marry

Reinder Ouder en Kind run

Caeser Celeste
Red Ruby
Shining Santos
ZeeZee Zarina

Group Challenge
ff-info-2018-image-4

Group Challenge

Groepen strijden mee voor de Group Challenge award op de 5, de 7,5 en de 10 Miles. Een groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers. Grotere groepen zijn meer dan welkom om in te schrijven en mee te lopen voor de award. Om een gelijkwaardige strijd te krijgen tellen de tijden van 6 snelste teamleden mee voor de eindscore.

Kortingen & Prijsopbouw

Check de tabel hierboven voor het dynamische prijsoverzicht!

Kortingen & prijsopbouw

Voor de Farmers Fun in 2018 hebben wij een aantal toffe kortingsacties bedacht waarmee je jouw startbewijs nog voordeliger aan kunt schaffen.

 

Hoe eerder hoe goedkoper

Een ticket voor de volwassen afstanden [2.5M / 5M / 7,5M / 10M] bij de Farmers Fun zijn dit jaar zelfs goedkoper dan alle andere jaren. Tenminste, als je voor 1 februari 2018 inschrijft voor een van deze afstanden. Vanaf 1 februari zal de prijs steeds een stukje verder stijgen naar mate we dichterbij 30 juni 2018 komen. Op tijd inschrijven voor deze afstanden levert je nu dus heel veel voordeel op. De ticketprijzen voor de Reinders Kids Run en de Ouder+Kids run blijven het hele jaar gelijk.


Gratis Reinders Kids Shirt & Early Shirt Actie

Net als de afgelopen jaar krijgen ook dit jaar alle kinderen die meelopen  [kids / Ouder+kids] een gratis t shirt.
Voor de volwassenen hebben we de vertrouwde EARLY SHIRT actie, die loopt tot 1 januari 2018. Als je voor deze datum inschrijft heb je al volwassene een gratis t-shirt te pakken!

 

Voorinschrijvers

Net als ieder jaar ontvangen voorinschrijvers een korting van €5,- per persoon. Tevens ontvang je nog eens 4x een kortingscode waarmee je je vrienden ook €5,- korting kunt geven. Super tof natuurlijk, hiermee schrijf je extreem voordelig in voor de Farmers Fun 2018.
Let op! Je dient de kortingscode in te voeren voor 15 december 2018 om hier gebruik van te kunnen maken. Na deze datum wordt je kortingscode ongeldig gemaakt.
Let op! Kortingen gelden niet op tickets voor de kids run en de ouder+kids run.

 

Groepskortingen

Verzamel vóór je inschrijft vooral zo veel mogelijk vrienden, familieleden en bekenden, want dan ontvang je van ons mooie kortingen op je inschrijfgeld. Bij de Tough Ten Miles hanteren we de volgende staffelkortingen:

– bij 6 t/m 10 tickets – korting per ticket = €2.50
– bij 11 t/m 15 tickets – korting per ticket = €5.00

– bij 16 of meer tickets – korting per ticket = €7.50

Let op! Kortingen gelden niet op tickets voor de kids run en de ouder+kids run.
Shirts
ff-info-2018-image-7

Shirts

Het ontwerp van het T-shirt voor 2018 is nog niet bekend. Ook dit jaar zal het Farmers Fun shirt voor de volwassenen van technische hardloop kwaliteit zijn.
Tijdens de EARLY SHIRT periode, tot 1 januari 2018, krijg je het t-shirt gratis bij je inschrijving. Geef dan tijdens het inschrijven bij stap 2 je shirtmaat door.

Het t-shirt voor de kids is altijd gratis en van katoenen kwaliteit. Ook voor de kinderen kun je de shirtmaat doorgeven bij stap 2 tijdens het inschrijven.

Tough Award
ff-info-2018-image-8

Tough Awards

De Tough Ten Miles heeft unieke prijzen voor de winnaars en winnaressen in de verschillende categorieën. Om mee te dingen naar een prijs, moet je jezelf wel inschrijven voor één van de startgroepen voor de Tough Competition Runners.
Ook zijn er prijzen voor de snelste groepen van de 5, 7,5 en 10 Miles. Wil je als groep strijden voor de overwinning in het groepsklassement maakt het niet uit in welke startgroep je start, de winnaar in dit klassement wordt aan het einde van alle startgroepen bepaalt a.d.h.v. de 6 snelste tijden binnen deze groep.

Voor de Tough Runners in de overige startgroepen en voor de kids hebben wij een unieke Tough Award! Wel eerst de finish halen natuurlijk!

Wat zit er in je ticket?

Check hieronder wat er precies per afstand in je ticket zit!

Parcours

Parcours

Meer boeren (13!), meer afstanden (4!) en gloednieuwe routes voor de 7,5M & 10M! Dit is hét Farmers Fun 2018 parcours.
De Tough Runners lopen op een parcours van 4, 8,12 of 16 km met bossen, weilanden, sloten, zandbergen en vennen in combinatie met klimmen, tijgeren en glijden over de  uitdagende hindernissen. We hebben het parcours van 2018 uitgetekend, zodra de nieuwe obstakels en al hun locaties bekend zijn presenteren we dit natuurljk op deze pagina.

Verzorging op parcours
ff-info-2018-image-15

Verzorging op parcours

Op het parcours worden er een aantal verzorgingsposten ingericht. Één post staat op het start en finish terrein en drie posten worden verdeeld over het parcours.

Toeschouwers
ff-info-2018-image-17

Toeschouwers

Het evenemententerrein is de gehele dag vrij toegankelijk, dit is tevens het start en finish gebied van alle startgroepen, dus ook de kids van de Farmers Fun. Op dit terrein zijn tevens een aantal spectaculaire hindernissen gebouwd, bevindt zich het horecaplein en kun je via een LED-scherm en live-verbinding de actie op het  constant in de gaten houden.
Langs het parcours zijn ook een aantal toffe hindernissen te vinden waar je als toeschouwers kan genieten van de geleverde strijd op het parcours.

Tijdschema

Tijdschema

Het voorlopige tijdschema voor de Farmers Fun 2018, kun je hieronder vinden. Alle tijden zijn onder voorbehoud, en definitieve tijdschema wordt in de maand voor het evenement duidelijk gemaakt!

Staat jouw vraag er niet bij,

stuur ons dan een e-mail met je vraag: