finished-hexgon-3

REINDERS FAMILY RUN 2020 – FINISHED

SEE YOU NEXT TIME

FARMERS FUN FAMILY RUN

powered by Reinders Oisterwijk

Op zondag 20 september draait het op Klein Oisterwijk volledig om sportieve families die niet vies zijn van een lekkere uitdaging! Tijdens de Farmers Fun Family Run bedwingen ouders samen met hun kinderen een parcours van 2,5 kilometer dat is voorzien van ±25 stoere & leuke hindernissen. Het parcours is uitgezet op het uitgestrekte Streekpark Klein Oisterwijk en biedt uitdaging voor jong én oud, dus schrijf je snel in! De Family Run zal vanaf 13:00 (richttijd) van start gaan.

Je kan meedoen met je complete familie. Iedere volwassen deelnemer en ieder kind schrijft zich apart in voor dezelfde startgroep. Daardoor ben je vrij om zelf de verhouding van ouders en kinderen te bepalen. Wel adviseren wij een maximum van 3 kinderen op 1 volwassen deelnemer. Deelname voor volwassenen bedraagt € 17,50 euro. Deelname voor kinderen is mogelijk vanaf 6 tot en met 15 jaar oud en bedraagt € 7,50.

Farmers Fun komt in 2020 in actie voor Spieren voor Spieren! Alle deelnemers kunnen zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. Hoe je een steentje bij kunt dragen lees je hieronder.

Verzamel alle sportieve families in je omgeving en zorg dat je snel tickets scoort voor de speciale Farmers Fun Family Run op zondag 20 september.

EVENT FACTS

DATUM

Zondag 20 september 2020

TIJD

Vanaf 13:00 uur (richttijd)

PRIJS

€ 7,50 – Kinderen
€ 17,50 – Volwassenen

ADVIES

Maximaal 3 kinderen op 1 volwassene

LOCATIE

Streekpark Klein Oisterwijk
Oirschotsebaan 6, Oisterwijk

EVENT INFO

Wat is de Family Run?

Wat is de Family Run?

Ouders en kinderen vormen samen een team waarmee ze het parcours van 2,5 kilometer gaan verslaan. Onderweg staan er ±25 obstakels die je samen met je family trotseert. Je teamleden starten samen en finishen samen. Het is een Fun Run waarbij we geen tijdsregistratie doen. Voor ons zijn alle sportieve gezinnen sowieso winnaars.

 

Inschrijven is mogelijk tot woensdag 16 september.

Welke voorwaarden heeft een deelname?

Welke voorwaarden heeft een deelname?

De Family Run is voor kinderen en volwassenen. Kinderen mogen meedoen vanaf 6 jaar (getoetste adviesleeftijd). Voor de Farmers Fun – Family Run ben je een volwassene vanaf 16 jaar. Ben je dus ouder dan 15 jaar dan heb je een inschrijfticket nodig voor een volwassen deelnemer.

 

Wij geven ook een advies om per volwassene niet meer dan 3 kinderen mee het parcours op te nemen. Zo behoud je het overzicht en zal de Family Run veilig en verantwoord verlopen.

Welke voorzieningen zijn er op de locatie?

Welke voorzieningen zijn er op de locatie?

De Farmers Fun – Family Run vindt plaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig, zoals toiletten, douchegelegenheden, kleedruimten en garderobe.

 

Natuurlijk verzorgen we ook weer diverse eet- en drinkgelegenheden op het eventterrein. Deze zijn te betalen middels consumptiemunten die verkrijgbaar zijn bij de muntenkassa. Op de locatie zal ook een EHBO post zijn waar je ten alle tijden terecht kan voor de verzorging van kleine blessures.

 

Ook fanatieke toeschouwers zijn van harte welkom op onze uitgestrekte locatie. We plaatsen voldoende zitgelegenheid en vragen onze bezoekers uiteraard om de 1,5 meter afstand in acht te houden.

Kom in actie voor Spieren voor Spieren

Kom in actie voor Spieren voor Spieren

Farmers Fun komt in 2020 en 2021 in actie voor Spieren voor Spieren! Alle deelnemers kunnen zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. De obstakels die jij/jullie op 12 en 20 september aanstaande gaan overwinnen, vergen veel moed en spierkracht, maar ook samenwerking is belangrijk. Deze inspanningen zullen bewondering oogsten en onze vraag is of jij aan familie, vrienden, collega’s en kennissen wil vragen of zij een donatie over hebben voor jouw inspanningen. Een donatie die volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren. Aan kinderen die iedere dag obstakels moeten overwinnen, omdat zij een spierziekte hebben. Op deze manier voegen we een extra element toe aan het woord samenwerken, want jij kan deze kinderen helpen met jouw spierkracht en inzet.

 

Na je reguliere inschrijving kan je via deze website via de knop ‘Start actie’ jezelf individueel of als team inschrijven. Donaties inzamelen kan ook allemaal digitaal via je eigen (team)pagina.

 

Hoeveel geld je inzamelt, maakt niets uit, want alle beetjes helpen. Maar hoe meer geld je inzamelt, des te meer kans maak je op mooie prijzen. En als het je lukt minimaal € 250,- in te zamelen, ontvang je in ieder geval een mooi Spieren voor Spieren sportshirt van ons! Meer informatie over de prijzen lees je in de mail die je van ons ontvangt.

Wat kan ik verwachten met betrekking tot Corona?

Wat kan ik verwachten met betrekking tot Corona?

We leven momenteel in bijzondere tijden. Met de versoepelingen qua maatregelen hebben we besloten om twee kleinere edities Farmers Fun te organiseren voor twee verschillende doelgroepen. Hiermee bewaken we het feit dat er te veel personen tegelijk op onze locatie komen.

 

De vooruitzichten zijn op het moment positief gestemd. Echter, bij een nieuwe uitbraak kan dit zomaar veranderen. Mocht het vanwege de gewijzigde RIVM richtlijnen niet toegestaan zijn om de beide runs in september 2020 te organiseren, dan kan de deelnemer ervoor kiezen het ticketbedrag retour te laten storten. Dit geldt enkel voor de Tough Warrior Trophy op 12 september 2020 en de Farmers Fun Family Run op 20 september 2020.

 

Het is ook mogelijk om het ticketbedrag om te laten zetten in een voucher.

 

Volgens de RIVM richtlijnen zijn sportactiviteiten mogelijk zonder de 1,5 meter regel te hoeven houden. Maar hygiëne blijft erg belangrijk. Op het terrein zijn voldoende mogelijkheden tot reiniging en ontsmetting. Het zelf meebrengen van dit materiaal moedigen wij alleen maar aan.

 

Bij de inschrijfbalie worden alle deelnemers gevraagd een aantal vragen te beantwoorden die betrekking hebben op de gezondheid. Dit zijn de welbekende triage vragen.

Een teamlid raakt geblesseerd en kan onverhoopt niet meer meedoen, wat nu?

Een teamlid raakt geblesseerd en kan onverhoopt niet meer meedoen, wat nu?

Wij gaan er vanuit dat iedere deelnemer gezond en getraind deelneemt aan de Family Run. Een deelnemer zal zelf de inschatting moeten maken dat deze run voor hem of haar haalbaar is. Mocht je op voorhand geblesseerd raken dan is een uitschrijving alleen mogelijk met een doktersverklaring waarop staat vermeld dat het wordt afgeraden om deel te nemen aan dit evenement.

 

In het geval van een blessure is het ook mogelijk om je inschrijfticket over te dragen aan iemand anders. Alle inschrijftickets komen op naam te staan. Het op naam zetten van de tickets kan één maand voorafgaand aan het evenement. In het geval van een langdurige blessure is het dus mogelijk je reeds gekochte ticket op de naam van een ander te plaatsen. In het geval iemand van je team is verhinderd van deelname buiten een blessure om is het ook mogelijk de inschrijfticket op een andere naam te plaatsen. Als de inschrijft ticket al op naam is gezet dan kan deze ook op een andere naam worden gezet. Hier zitten echter wel administratiekosten aan verbonden.

Ik wil graag meedoen met mijn bedrijf, hoe kan dat?

Ik wil graag meedoen met mijn bedrijf, hoe kan dat?

Het is mogelijk om deel te nemen als bedrijf. Het dragen van een shirt met bedrijfslogo kan goed bijdragen aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om als bedrijf betrokken te zijn bij de Farmers Fun – Family Run. Een van de mogelijkheden is om je bedrijf te koppelen aan een obstakel. Dit obstakel wordt dan in een vorm gegoten dat past bij jouw bedrijfsvoering. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar info@toughtenmiles.nl

‘EEN UITDAGING VOOR
HET HELE GEZIN’

INSCHRIJVEN FAMILY RUN

Hier kun je ons vinden:

Tough Ten Miles BV

+31-(0)13-5454998

info@toughtenmiles.nl

Oirschotsebaan 6, Oisterwijk

 

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Neem contact op:

ALGEMENE VRAAG

Stel een algemene vraag:
Ben je benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden?
Weet je niet voor welke groep je in moet schrijven?
Of heb je een hele andere vraag?
Klik dan hieronder op de oranje button en stuur ons een mail!

TICKET VRAAG

Stel een vraag over je inschrijving:
Ben je al ingeschreven en heb je vragen over je ticket?
Wil je iemand toevoegen aan je inschrijving?
Wil je een inschrijving wijzigen?
Of heb je een andere vraag over je ticket?

Klik dan hieronder op de zwarte button en stuur ons een mail.