FARMERS FUN 2020 WORDT VERPLAATST

De persconferentie van 21 april jl. maakt definitief een einde aan de 8ste editie van de Farmers Fun Obstacle Run op 27 juni as. in Oisterwijk. Vorig jaar kende we uitdagingen met gemeentelijke verordeningen door temperaturen boven de 34 graden, maar die overwonnen we samen met onze deelnemers op geweldige wijze met aanpassingen in het parcours en starttijden. Dit jaar helpen ook extra maatregelen niet en moeten we samen met andere grotere sport, muziek, food en culturele evenementen helaas besluiten om onze geliefde Farmers Fun Obstacle Run te verplaatsen naar 2021.

 

De Farmers Fun staat voor sportiviteit en gezelligheid! Beiden zijn van groot belang voor onze gezondheid. Wij zullen dan ook op geen enkele wijze de gezondheid van onze deelnemers, medewerkers, bezoekers en vrijwilligers op het spel zetten.

 

Zoals elk jaar zijn we weer 6 maanden voor ons evenement gestart met onze communicatie, acties en ticketverkoop. Vanaf dat moment bedenken we ook nieuwe uitdagingen, een verrassende competitie opzet, een nieuw parcours met toffe hindernissen voor jong en oud en gezelligheid voor deelnemers en bezoekers op ons evenemententerrein. Alle trouwe leveranciers stonden inmiddels in de startblokken om hun belangrijke bijdrage weer te leveren aan onze obstacle run. Natuurlijk is het dan ongelofelijk zuur dat we onze nieuwe hersenspinsels niet op onze deelnemers los mogen laten, maar toch weigeren we deze periode als verloren te zien. We gebruiken onze tijd goed en bouwen door aan ons vaste parcours op Streekpark Klein Oisterwijk en bedenken en testen onafgebroken nieuwe uitdagingen voor onze toekomstige evenementen. Daarover blijven we communiceren.

 

Een belangrijke mededeling in dit bericht is uiteraard wat er nu gebeurt met de gekochte tickets. Deze blijven 100% gegarandeerd geldig voor de Farmers Fun Obstacle Run op zaterdag 26 juni 2021. Alle ticketbezitters ontvangen van ons binnen een week een email.

 

Wij beloven ondertussen dat we in 2021 enorm zullen uitpakken en keihard zullen werken aan met stip de vetste Farmers Fun Obstacle Run ever. Dit maken we 100% waar; vóór en vooral ook samen met onze trouwe deelnemers.

 

Voor nu, Farmers Fun Friends; stay SAVE, stay HAPPY & stay TOUGH!

 

Team Tough Ten Miles – Farmers Fun

 

Luc Zweerts
Ernst Jonkers
Gijs van Beers
Luc van Gorp

dynamische-prijsoverzicht

LET OP: MAAK HIERONDER EEN KEUZE

VOOR DE SOORT INSCHRIJVING