Groepen bij de Farmers Fun 2018

We maken ons alweer klaar voor editie nr. 6 van de Farmers Fun in Oisterwijk! Op zaterdag 30 juni lopen we warm voor alweer de 6e editie van dit toffe modderspektakel midden in de Oisterwijkse bossen en vennen en natuurlijk op het boerenland.

De Farmers Fun wordt dit jaar aangevuld met een extra afstand (7,5 Engelse Mijlen) en compleet gemaakt met een variatie van bekende en gloednieuwe obstakels. Het nat maken van je borst kan dus alvast beginnen voor de modder van boer Bart, de oranje triangels, De Zwaluw Firepower Quarterpipe en natuurlijk de Reinders Finish Slide.

Groepen strijden mee voor de Group Challenge award op de 5, de 7,5 en de 10 Miles. Een groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers. Grotere groepen zijn meer dan welkom om in te schrijven en mee te lopen voor de award. Om een gelijkwaardige strijd te krijgen tellen de tijden van 6 snelste teamleden mee voor de eindscore.

 

Groepskortingen

Ook voor de Farmers Fun in 2018 hebben wij een aantal toffe acties voor groepen bedacht waarmee je jouw startbewijs nog mooier en goedkoper kunt maken.

Verzamel vóór je inschrijft vooral zo veel mogelijk vrienden, familieleden en bekenden, want dan ontvang je van ons mooie kortingen op je inschrijfgeld. Bij de Tough Ten Miles hanteren we de volgende staffelkortingen:

  • bij 6 t/m 10 tickets – korting per ticket = €2.50
  • bij 11 t/m 15 tickets – korting per ticket = €5.00
  • bij 16 of meer tickets – korting per ticket = €7.50

Let op! Kortingen gelden niet op tickets voor de kids run en de ouder+kids run.

 

Verdien promotie voor jouw sportclub, bij de Tough Ten Miles!

 

Schrijf jij jouw sportclub in voor de Farmers Fun 2018? Dat vinden wij natuurlijk te gek! Én dat gaan we belonen met promotie voor jouw sportclub.

Hoe groter je ingeschreven team, hoe meer je hiervoor terug krijgt tijdens, óf in aanloop náár de Farmers Fun. Check groepenpagina voor de beloning die wij geven per groepsgrootte en neem direct contact met ons op wanneer jij en jouw groep gebruik willen maken van je verdiende ‘rewards’!

 

Heb je vragen over de de voorgestelde ‘rewards’ of wil jij je groep groter maken dan hij nu al is, bel ons dan even op (013-5454998) of stuur een mailtje!