Inschrijvingen 2017 geopend

Met de laatste Farmers Fun editie nog vers in het geheugen, knallen we samen met jou alweer door naar de volgende run. En wat voor 1!
Op 24 juni 2017 organiseren we namelijk voor de 5e keer de Farmers Fun, een jubileum.

Het afgelopen jaar was de Farmers Fun een maand voor het evenement al uitverkocht. Te gek natuurlijk en met het enorme aantal voorinschrijvers is de run op tickets voor 24 juni 2017 al weer lekker van start gegaan. Zet de Farmers Fun dus snel in jouw agenda en schrijf je in!

Naast een enthousiaste groep deelnemers hebben we ook een mooie groep enthousiaste boeren. Stuk voor stuk hebben zij weer aangegeven er een groot obstakelfeest van te maken op en rond hun boerderijen. Natuurlijk zijn er weer unieke routes voor de deelnemers aan de 2,5M, 5M en 10 Engelse Mijlen en zijn we nu al bezig met het bouwen van nieuwe Farmers Fun uitdagingen.

Wie jarig is trakteert!

In aanloop naar onze Farmers Fun jubileum editie trakteren wij onze trouwe deelnemers op mooie winacties. Zodra je ingeschreven bent maak je iedere maand kans op het winnen van te gekke prijzen! Hoe eerder je inschrijft, hoe groter dus de kans dat deze toffe prijzen jouw kant op komen. Like onze facebookpagina om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste winacties.

WINACTIE 1: SCHRIJF IN EN WIN INOV-8 SCHOENEN! Een schoen die samengesteld is door de beste obstacle runners van de wereld! Een must-have dus!
Schrijf in vóór 10 december 2016. We verloten na deze datum 1 paar dames- en 1 paar herenschoenen in samenwerking Dutch Mud Med, dé shop voor mud & obstacle running!

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan!