Terugblik Farmers Fun 2016

De 4e editie van de Tough Ten Miles – Farmers Fun vond plaats op zaterdag 25 juni 2016, de Farmers Fun. Deze editie is inmiddels een begrip geworden in Oisterwijk en haar bosrijke omgeving. Met ruim 2100 deelnemers in totaal en een record aantal inschrijvingen bij de kids spreken we als organisatie van een geslaagde editie!
Met een 4 nieuwe boeren, iedere afstand een eigen ronde en twee nieuwe categorieën (2,5 miles en Ouder+kind) was deze Farmers Fun editie en echte uitdaging voor de deelnemers.

Wil je als deelnemer van deze run jezelf nog eens terug zien op video dat kan natuurlijk nog steeds. Klik hier naar alle uitslagen en video’s te gaan van de Farmers Fun 2016.

Naast de video’s zijn er ook een hoop fotografen geweest op en langs het parcours om van alle deelnemers moddervette foto’s te maken. Een overzicht van alle fotoreportages vind je door hier te klikken.

Onze vrienden van de 1en0Fabriek maakten dit jaar voor het eerst onze aftermovie. Nog 1 keer genieten van de run doe je natuurlijk door hier te kijken naar onze spectaculaire aftermovie!

Nu al enthousiast en zin in een nieuwe Farmers Fun editie, dan kun je jezelf nu al inschrijven. Wanneer je het voorinschrijformulier ingevuld hebt ben je automatisch ambassadeur geworden en ontvang je de volgende voordelen:

* Een code om met korting in te schrijven voor de Farmers Fun!
* Nog eens 4 kortingscodes waarmee je vrienden óók met korting in kunnen schrijven voor de Farmers Fun

Dat wordt met al jouw obstacle vrienden dus één groot Farmers Fun Feest!

Inschrijven voor de komende editie doe je via deze link.