reinder-kids-run-beeldmerk2018v2

Reinders Kids Run - 29 juni 2019 - Oisterwijk

De Reinders Kids Run is al jaren één groot Kinder Obstakel Feest. Met een nieuw contract op zak met onze geweldige presenting partner Reinders zorgt de Farmers Fun op 29 juni weer voor een ultiem klim-, klauter-, glij- en modderspektakel.

 

Op zaterdag 29 juni staat de hele ochtend in het teken van de Reinders Kids Run. Alle kids kunnen zich samen met hun vriendjes en vriendinnetjes uitleven op alle toffe hindernissen en zich klimmend, klauterend en modder-rollend een weg naar finish banen! Natuurlijk onder luid gejuich van ouders en overig enthousiast publiek.

 

Trek dus snel je sportschoenen aan en schrijf je in voor de Reinders Kids Run. Op deze pagina kun je van alles lezen over het programma van deze dag, over de presenting partner van de kidsrun, Reinders en blijf je op de hoogte over het parcours.

GLOBAAL PROGRAMMA

Kids run 

De Farmers Fun staat de hele ochtend in het teken van de Reinders Kids Run. Check hieronder het programma:

  • 09:00uur – Start kids 4 t/m 6 jaar – 750meter
  • 09:30uur – Start kids 7 t/m 9 jaar – 1500meter
  • 10:00uur – Start kids 10 t/m 13 jaar – 2500meter

Ouder + Kids run

Inmiddels een gave traditie, de Ouder + kids run! De duo’s, trio’s en kwartetten van ouders en kinderen gaan in verschillende groepen van start:

  • 10:45uur – Startgroep Caeser Celeste Ouder+kids(10 t/m 13 jaar) – 4000meter
  • 10:55uur – Startgroep Red Ruby & Shining Santos Ouder+kids(10 t/m 13 jaar) – 4000meter
  • 10:55uur – Startgroep ZeeZee Zarina Ouder+kids(10 t/m 13 jaar) – 4000meter

Ouder + kids run

De Ouder+kids run is een van de populairste en gezelligste onderdelen van de Farmers Fun! Inmiddels is deze categorie gegroeid naar 4 startgroepen, ouders kunnen tickets kopen voor een duo (samen met 1kind), trio (samen met 2 kids) of kwartet (samen met 3 kids).

 

De Ouder+kind run gaat zoals altijd over het volwassen parcours van de 2,5miles (4 kilometer) en per ouder wordt 1 tijdregistratie chip (enkelband) uitgereikt. Via deze chip word je bij de finish ook geregistreerd op video, zorg er dus voor dat je samen over de finish komt zodat je er zeker van bent dat je allebei extra ‘tough’ op de film staat! 


Omdat deze categorie over het volwassen parcours loopt hebben we een leeftijdsadvies voor de kids bij de Ouder+kind run van minimaal 10 jaar.

Reinders kids run - 29 juni 2019
groot-in-klein-pijl2
BEWEGEN-pijl2

REINDERS OISTERWIJK EN DE FARMERS FUN

Reinders is de trotse presenting partner van de Kids run, in onze ogen de ideale presenting partner voor de kids run in Oisterwijk. Reinders helpt bij het inrichten van de leeromgeving van kind en leerkracht met de juiste leermiddelen, op een duurzame manier met respect voor mens & omgeving en met aandacht voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling.
Op het parcours van de kids zal er natuurlijk een speciaal Reinders obstakel gebouwd worden. Daarnaast ontvangen alle kids een uniek Reinders kids shirt en bij het halen van de finish krijgt iedereen een tough medaille! 

logo-reinders-nieuw-2018
modder-pijl2
reinders-tabsv2

AL JAREN HET GROOTSE KINDER OBSTAKELFEEST

WAT ZIT ER IN JE TICKET?

kids-inhoud-2018-1
kids-inhoud-2018-2
kids-inhoud-2018-3