Reserveer een training.

Ook dit jaar kun je met je groep komen trainen op het obstacle trainingsparcours bij Streekpark Klein Oisterwijk. Van 21 mei 2018 zal dit parcours open zijn voor gebruik. Dit bouwen we op rondom het evenemententerrein van de Farmers Fun. Op dit parcours vind je ± 10 obstakels die op 30 juni ook terug te vinden zijn op het officiële parcours.

Denk aan de monkeybars, de triangels, maar ook een tijgerparcours en een bandensleep behoren tot de trainingsobstakels.

Vanwege de organisatie van de War Child Urban Heroes Run in Almere, zijn er een aantal obstakels in gebruik op dat parcours. Vandaar dat we het trainingsparcours op ons eigen terrein pas vanaf 21 mei aan kunnen bieden. Een excuus voor het ongemak.

Reserveren
De trainingsmogelijkheden zijn gepland op dinsdag- en donderdagavonden van 19:00u tot 20:30u, en op zaterdagen van 10:00u tot 17:00u.
Via het onderstaande reserveringsformulier kun je opgeven op welke dag je wil komen trainen en met hoeveel personen.

Laat je door ons trainen
Wij gaan ook zélf trainingen verzorgen aan groepen vanaf 10 personen. Mocht jij en je groep hier interesse in hebben, vragen we of je ons hierover wil contacten via ons e-mailadres: info@toughtenmiles.nl .

Prijzen
Toegang tot het trainingsparcours, wanneer je zelf traint of met een eigen trainer traint kost €5,- p.p.
Wanneer je door ons getraind wil worden met je groep, rekenen we €12,50 p.p. (dit is inclusief toegang tot het trainingsparcours).

Alle velden met een * zijn vereist