KOM IN ACTIE VOOR SPIEREN VOOR SPIEREN

BEKIJK HIER DE ACTIE PAGINA

FARMERS FUN KOMT IN ACTIE
VOOR SPIEREN VOOR SPIEREN!!!

We steunen Spieren voor Spieren hiermee in hun missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Lees meer over Spieren voor Spieren op hun website www.spierenvoorspieren.nl.

Kom met ons in actie!
Farmers Fun in Oisterwijk presenteert in september twee unieke obstacle runs voor twee verschillende doelgroepen. Op 12 september worden de Tough Warriors uitgedaagd op een ninja warrior baan. Hier strijden de deelnemers om de individuele en team trophy. Op 20 september draait het om de families die samen het obstacle parcours op Streekpark Klein Oisterwijk gaan bedwingen. Hier gaat het om maximale fun met kids en hun ouders.

Naast deze beide nieuwe evenementen is ook de samenwerking met Spieren voor Spieren nieuw. Farmers Fun is erg trots op deze samenwerking, waardoor alle deelnemers zich met hun gezonde spieren in kunnen zetten voor kinderen met zieke spieren. Hoe jij/jullie ook een steentje kunnen bijdragen, lees je hieronder. De obstakels die jij/jullie op 12 en 20 september aanstaande gaan overwinnen, vergen veel moed en spierkracht, maar ook samenwerking is belangrijk. Deze inspanningen zullen bewondering oogsten en onze vraag is of jij aan familie, vrienden, collegaโ€™s en kennissen wil vragen of zij een donatie over hebben voor jouw inspanningen. Een donatie die volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren. Aan kinderen die iedere dag obstakels moeten overwinnen, omdat zij een spierziekte hebben. Op deze manier voegen we een extra element toe aan het woord samenwerken, want jij kan deze kinderen helpen met jouw spierkracht en inzet.

Na je reguliere inschrijving kan je via deze website via de knop โ€˜Start actieโ€™ jezelf individueel of als team inschrijven. Donaties inzamelen kan ook allemaal digitaal via je eigen (team)pagina. Hoeveel geld je inzamelt, maakt niets uit, want alle beetjes helpen. Maar hoe meer geld je inzamelt, des te meer kans maak je op mooie prijzen. En als het je lukt minimaal โ‚ฌ 250,- in te zamelen, ontvang je in ieder geval een mooi Spieren voor Spieren sportshirt van ons! Meer informatie over de prijzen lees je in de mail die je van ons ontvangt. Prijzen en het totaal ingezamelde donatiebedrag worden bekend gemaakt op 20 september 2020! Zodra er prijzen bekend zijn, kan je deze vinden op deze website.

WE MAKEN ER MET ALLE FARMERS FUN DEELNEMERS EEN GROOT SUCCES VAN!!!

Hier kun je ons vinden:

Tough Ten Miles BV

+31-(0)13-5454998

info@toughtenmiles.nl

Oirschotsebaan 6, Oisterwijk

 

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Neem contact op:

ALGEMENE VRAAG

Stel een algemene vraag:
Ben je benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden?
Weet je niet voor welke groep je in moet schrijven?
Of heb je een hele andere vraag?
Klik dan hieronder op de oranje button en stuur ons een mail!

TICKET VRAAG

Stel een vraag over je inschrijving:
Ben je al ingeschreven en heb je vragen over je ticket?
Wil je iemand toevoegen aan je inschrijving?
Wil je een inschrijving wijzigen?
Of heb je een andere vraag over je ticket?

Klik dan hieronder op de zwarte button en stuur ons een mail.