datum-locatie-cta-v2

WARRIORS! WIJ HOPEN JULLIE WARM TE KRIJGEN VOOR 2021

Helaas hebben we te weinig inschrijvingen om de Tough Warrior Trophy op 12 september a.s. door te laten gaan. We hebben besloten om terug te gaan naar het originele plan en de Tough Warrior Track als extra Challenge aan te bieden aan alle deelnemers van de Farmers Fun op 26 juni 2021.

We willen de aangemelde Warriors enorm bedanken voor hun vertrouwen en hun inschrijving voor dit nieuwe event van de Tough Ten Miles. Jullie worden via de mail op de hoogte gebracht en jullie inschrijfgeld wordt volgens aankondiging volledig retour gestort.

TOUGH WARRIOR TROPHY

Strijd mee op zaterdag 26 juni om de Tough Warrior Trophy! Een Outdoor Ninja Warrior Event over een uitgestrekte hindernisbaan! Daag jezelf en je vrienden uit en strijd mee in meerdere races op de individuele challenge waar 4 deelnemers het tegen elkaar opnemen. De nummers 1 en 2 gaan door voor de Trophy, de nummers 3 en 4 gaan verder in voor de Plate competition. Hierna start een bikkelharde Knockout Competition en werken we toe naar de Plate winnaar en de Ultimate Tough Warrior Trophy Champion.

Naast de individuele competities is er ook een vergelijkbare team competition waar teams van 6 personen het tegen elkaar opnemen. Ook weer met kwalificatie ronden en de knockout competition. Dit gaat een enorme knaller worden op 26 juni op Streekpark Klein Oisterwijk!!!

Farmers Fun komt in 2021 in actie voor Spieren voor Spieren! Alle deelnemers kunnen zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. Hoe je een steentje bij kunt dragen lees je hieronder bij event info.

Meer informatie volgt!

EVENT FACTS

DATUM

Zaterdag 26 juni 2021

TIJD

Vanaf 10:00 uur (richttijd)

PRIJS

Gratis try-out voor deelnemers aan de Farmers Fun – Obstacle Run 2021

TEAM GROOTTE

maximaal 6 personen

LOCATIE

Streekpark Klein Oisterwijk
Oirschotsebaan 6, Oisterwijk

EVENT INFO

Wat is de Tough Warrior Trophy?

Hoe werkt de Tough Warrior Trophy?

In een spectaculaire competitie strijd je individueel of in teams bestaande uit 6 personen tegen elkaar. Iedere race start met 4 deelnemers of 4 teams. Elke deelnemer of team heeft zijn eigen baan. De eerste qualifier race bepaalt in welke competition je verder gaat. De eerste twee die finishen gaan verder in de trophy competition. De twee verliezers gaan verder in de plate competiton. Hierna start de Knockout Competition.

 

De tweede knockout race is binnen je eigen competition en start je ook weer met 4 deelnemers of 4 teams tegelijkertijd. De eerste twee finishers van de knockout race strijden verder om de eerste plek in hun competition. Helaas is het voor de verliezers in de knockout  race einde wedstrijd en worden zij toeschouwer bij de Finals. Elke deelnemer, individueel of in teams, strijd dus minimaal 2 keer op de Warrior baan.

 

Het is bij de Tough Warrior Trophy op sommige hindernissen verboden om de grond te raken. Als je tussendoor de grond raakt zal je vanaf dat gedeelte opnieuw moeten starten. Zorg er dus voor dat je goed in vorm bent!

 

Tegen wie je strijd wordt bepaald middels een loting. Je naam of teamnaam wordt omgeroepen en je mag aanstalten maken richting de Tough Warrior baan. Wie je tegenstander zal zijn wordt pas op dat moment bekend gemaakt.

 

Kom jij tot het eind als eerste over de finish en overleef je alle knockout races? Dan ben jij de winnaar van de trophy competition of plate competition. Er zijn prijzen voor individuele deelnemers maar ook voor de teams. Wie weet staat de grote Tough Warrior Trophy wel op jouw schoorsteenmantel?

Welke voorwaarden heeft een deelname?

Welke voorwaarden heeft een deelname?

De minimale leeftijd om deel te mogen nemen aan de Tough Warrior Trophy is 16 jaar. Deze leeftijd is ingesteld vanwege veiligheidsredenen.

Ik wil meedoen met een team, kan dat?

Ik wil meedoen met een team, kan dat?

Teams zijn van harte welkom bij de Tough Warrior Trophy. Speciaal voor teams hebben we een eigen competitie opgestart. Wil je meedoen als team? Zorg er dan voor dat je een team ticket koopt in de shop.

 

Een team bestaat uit minimaal en maximaal 6 deelnemers. Zodra het startschot klinkt gaan jullie achter elkaar het parcours op. Het is dus geen estafette vorm. Jullie proberen met zijn alle tegelijkertijd zo snel mogelijk te finishen. Maar let op: als je de grond raakt moet je weer opnieuw beginnen bij het desbetreffende onderdeel. Zorg er dus voor dat iedereen in je team in topvorm is om die trophy mee naar huis te nemen!

 

Teams en individuele deelnemers starten nooit tegelijkertijd. Het is dus mogelijk om én individueel mee te doen maar ook nog samen met een team.

Welke voorzieningen zijn er op de locatie?

Welke voorzieningen zijn er op de locatie?

De Tough Warrior Trophy vindt plaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Alle benodigde faciliteiten zijn hier aanwezig, zoals toiletten, douchegelegenheden, kleedruimten en garderobe.

 

Natuurlijk verzorgen we ook weer diverse eet- en drinkgelegenheden op het eventterrein. Deze zijn te betalen middels consumptiemunten die verkrijgbaar zijn bij de muntenkassa. Op de locatie zal ook een EHBO post zijn waar je ten alle tijden terecht kan voor de verzorging van kleine blessures.

 

Ook fanatieke toeschouwers zijn van harte welkom op onze uitgestrekte locatie. We plaatsen voldoende zitgelegenheid en vragen onze bezoekers uiteraard om de 1,5 meter afstand in acht te houden.

Kom in actie voor Spieren voor Spieren

Kom in actie voor Spieren voor Spieren

Farmers Fun komt in 2020 en 2021 in actie voor Spieren voor Spieren! Alle deelnemers kunnen zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. De obstakels die jij/jullie op 12 en 20 september aanstaande gaan overwinnen, vergen veel moed en spierkracht, maar ook samenwerking is belangrijk. Deze inspanningen zullen bewondering oogsten en onze vraag is of jij aan familie, vrienden, collega’s en kennissen wil vragen of zij een donatie over hebben voor jouw inspanningen. Een donatie die volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren. Aan kinderen die iedere dag obstakels moeten overwinnen, omdat zij een spierziekte hebben. Op deze manier voegen we een extra element toe aan het woord samenwerken, want jij kan deze kinderen helpen met jouw spierkracht en inzet.

 

Na je reguliere inschrijving kan je via deze website via de knop ‘Start actie’ jezelf individueel of als team inschrijven. Donaties inzamelen kan ook allemaal digitaal via je eigen (team)pagina.

 

Hoeveel geld je inzamelt, maakt niets uit, want alle beetjes helpen. Maar hoe meer geld je inzamelt, des te meer kans maak je op mooie prijzen. En als het je lukt minimaal € 250,- in te zamelen, ontvang je in ieder geval een mooi Spieren voor Spieren sportshirt van ons! Meer informatie over de prijzen lees je in de mail die je van ons ontvangt.

Wat kan ik verwachten met betrekking tot Corona?

Wat kan ik verwachten met betrekking tot Corona?

We leven momenteel in bijzondere tijden. Met de versoepelingen qua maatregelen hebben we besloten om twee kleinere edities Farmers Fun te organiseren voor twee verschillende doelgroepen. Hiermee bewaken we het feit dat er te veel personen tegelijk op onze locatie komen.

 

De vooruitzichten zijn op het moment positief gestemd. Echter, bij een nieuwe uitbraak kan dit zomaar veranderen. Mocht het vanwege de gewijzigde RIVM richtlijnen niet toegestaan zijn om de beide runs in september 2020 te organiseren, dan kan de deelnemer ervoor kiezen het ticketbedrag retour te laten storten. Dit geldt enkel voor de Tough Warrior Trophy op 12 september 2020 en de Farmers Fun Family Run op 20 september 2020.

 

Het is ook mogelijk om het ticketbedrag om te laten zetten in een voucher.

 

Volgens de RIVM richtlijnen zijn sportactiviteiten mogelijk zonder de 1,5 meter regel te hoeven houden. Maar hygiëne blijft erg belangrijk. Op het terrein zijn voldoende mogelijkheden tot reiniging en ontsmetting. Het zelf meebrengen van dit materiaal moedigen wij alleen maar aan.

 

Bij de inschrijfbalie worden alle deelnemers gevraagd een aantal vragen te beantwoorden die betrekking hebben op de gezondheid. Dit zijn de welbekende triage vragen.

Een teamlid raakt geblesseerd en kan onverhoopt niet meer meedoen, wat nu?

Een teamlid raakt geblesseerd en kan onverhoopt niet meer meedoen, wat nu?

Wij gaan er vanuit dat iedere deelnemer gezond en getraind deelneemt aan de Tough Warrior Trophy. Een deelnemer zal zelf de inschatting moeten maken dat deze run voor hem of haar haalbaar is. Mocht je op voorhand geblesseerd raken dan is een uitschrijving alleen mogelijk met een doktersverklaring waarop staat vermeld dat het wordt afgeraden om deel te nemen aan dit evenement.

 

In het geval van een blessure is het ook mogelijk om je inschrijfticket over te dragen aan iemand anders. Alle inschrijftickets komen op naam te staan. Het op naam zetten van de tickets kan één maand voorafgaand aan het evenement. In het geval van een langdurige blessure is het dus mogelijk je reeds gekochte ticket op de naam van een ander te plaatsen. In het geval iemand van je team is verhinderd van deelname buiten een blessure om is het ook mogelijk de inschrijfticket op een andere naam te plaatsen. Als de inschrijft ticket al op naam is gezet dan kan deze ook op een andere naam worden gezet. Hier zitten echter wel administratiekosten aan verbonden.

Ik wil graag meedoen met mijn bedrijf, hoe kan dat?

Ik wil graag meedoen met mijn bedrijf, hoe kan dat?

Het is mogelijk om deel te nemen als bedrijf. Het dragen van een shirt met bedrijfslogo kan goed bijdragen aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om als bedrijf betrokken te zijn bij de Farmers Fun – Family Run. Een van de mogelijkheden is om je bedrijf te koppelen aan een obstakel. Dit obstakel wordt dan in een vorm gegoten dat past bij jouw bedrijfsvoering. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar info@toughtenmiles.nl

‘THE ULTIMATE
KNOCKOUT COMPETITION’

INSCHRIJVEN TOUGH WARRIOR TROPHY

Hier kun je ons vinden:

Tough Ten Miles BV

+31-(0)13-5454998

info@toughtenmiles.nl

Oirschotsebaan 6, Oisterwijk

 

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Neem contact op:

ALGEMENE VRAAG

Stel een algemene vraag:
Ben je benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden?
Weet je niet voor welke groep je in moet schrijven?
Of heb je een hele andere vraag?
Klik dan hieronder op de oranje button en stuur ons een mail!

TICKET VRAAG

Stel een vraag over je inschrijving:
Ben je al ingeschreven en heb je vragen over je ticket?
Wil je iemand toevoegen aan je inschrijving?
Wil je een inschrijving wijzigen?
Of heb je een andere vraag over je ticket?

Klik dan hieronder op de zwarte button en stuur ons een mail.