WELKOM IN HET TOUGH VRIJWILLIGERS TEAM

Beste vrijwilligers,


Vanaf de eerste editie in 2013 hebben we een ongelofelijk leuk team vrijwilligers tijdens onze Farmers Fun. Zij maken er letterlijk een feestje van!


In de afgelopen 6 jaar is de Farmers Fun uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Oisterwijk en daar zijn we ongelofelijk trots op. Bij groter worden hoort ook een grotere organisatie. Denk aan meer en grotere obstakels, meer parkeergelegenheid, meer kleedruimten en een grotere bagageopslag, meer zitplaatsen voor ons enthousiaste publiek, en ga zo maar door.


Voor de bouw van de obstakels in de maand juni en het begeleiden van de deelnemers op 29 juni  
hebben we dus veel vrijwilligers nodig. Als jullie, of vrienden, kennissen of familie, ons minimaal 3 dagdelen* (ochtend, middag, avond) komen helpen dan staat daar een GRATIS deelname aan de Farmers Fun tegenover. Als je ook mee helpt tijdens de Farmers Fun zelf dan krijg je naast een kei gezellige dag met een hapje en een drankje ook het stoere TOUGH CREW t-shirt van Tough Ten Miles.


Alle hulp is welkom! 
Geef je via het invulformulier hieronder door dat je deel wil uitmaken van het Tough Vrijwilligers Team en dan nemen we contact met je op wanneer we onze planning gaan maken.

*Dagdelen mogen ook gecombineerd worden in bijvoorbeeld 3 avonden of 2 ochtenden en een avond.

 

Alle velden met een * zijn vereist

Je kunt meerdere momenten selecteren. Lees het formulier regel voor regel. De dagen staan namelijk naast elkaar.

 

Dit is de dag van het event en hier hebben we zeker nog mensen in de ochtend nodig voor de opbouw en controle van het parcours.

 

Natuurlijk moet er ook weer afgebouwd worden! Je kunt meerdere momenten selecteren.